Доставка

1.) ДОСТАВКА

Доставката на поръчана от онлайн магазина стока се извършва само до адреси на територията на Република България ( в това число до домашен или работен адрес, или до офис на куриерската фирма). Доставките се извършват с куриерска фирми SPEEDY.

2.)  ЦЕНА НА ДОСАТВКАТА

Доставката на продукти е безплатна за поръчки на стойност над 100лв! За поръчки на стойност под 100лв., цената на доставката е 4 лв. до офис на куриерска фирма SPEEDY. Цената за доставка до адрес на поръчки на стойност под 100лв., варира в зависимост от конкретното населено място.

3.) СРОК ЗА ДОСТАВКА

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

3.1) За стоки, поръчани до 17:30 часа българско време – 24 часа, считано от деня, следващ деня в който е потвърдена поръчката.

3.2) За стоки, поръчани след 17:30 часа българско време – 48 часа, считано от деня следващ деня в който е потвърдена поръчката.

3.3) !!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от куриерска фирма SPEEDY.

3.4) Ако има нужда от допълнително уточнение на детайлите по Поръчката, rkaccessories.net  се ангажира да се свърже с всички Клиенти в рамките на 24 ч. от подаването на заявката (в работни дни) на онлайн платформата.

3.5) За поръчки получени в почивни дни (събота и неделя) и официални празници, rkaccessories.net се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.

3.6) За всяка промяна в обявените срокове на доставка, rkaccessories.net  се ангажира да информира своевременно купувача, включително чрез внасяне на съответни промени в настоящите Общи условия.

4.) ПРЕДАВАНЕ НА ПРАТКИ

4.1) Всички пратки, изпратени от rkaccessories.net са с опции за включен преглед и тест преди заплащане от страна на клиента.

4.2) Рекламации, свързани с транспортен дефект се приемат само по време на предаването на поръчката от куриера